WE ARE TRYING TO FIGURE OUT THE COLORING SCHEME FOR MY COMIC. HERE IS THE PAGE YOU HAVE ALREADY SEEN BUT THIS ONE IS COLORED.
COMMENT BELOW ON WHICH COLORING STYLE YOU LIKE AND WHY?
 
Picture
VERY RARELY DO I GET NERDY GIGGLING WITH EXCITEMENT WHEN I CALL A COMPANY AND ASK THEM ABOUT WORKING WITH THEIR PRODUCTS. 

I CALLED ARMSTAR COMPANY 'THE FUTURE OF SELF-DEFENSE' ON MONDAY. IT WAS CLOSED SO I LEFT A MESSAGE SAYING IT WAS PHOENIX JONES. FIVE MINUTES LATER I RECEIVED A CALL FROM DAVID BROWN - THE CREATOR OF ARMSTAR. HE TOLD ME HE WAS IN THE EMERGENCY ROOM WITH A FAMILY MEMBER AND HIS WORK HAD CALLED HIM BECAUSE THEY KNEW IT WOULD MAKE HIS DAY.




WE TALKED FOR ABOUT FORTY MINUTES AND HE SAID "LOOK, I COULD CHARGE YOU SOMETHING FOR THIS BUT I REALLY RESPECT WHAT YOU GUYS DO AND I'M GOING TO BE SENDING A COUPLE OF THESE YOUR WAY." HE ALSO SAID THEY COULD MAKE MINE IN BLACK AND GOLD. "WHEN WE MADE THIS WE THOUGHT 'MAN PHOENIX JONES COULD REALLY USE THIS' SO I AM REALLY EXCITED TO WORK WITH YOU."

I WAS KIND OF CONFUSED BECAUSE HE DID NOT WANT ANYTHING IN RETURN. I TOLD MY WIFE PURPLE ABOUT THIS AND SHE SAID HIS FACEBOOK PAGE WAS NEW SO I SHOULD SEND A FEW LIKE S HIS WAY. 

PLEASE LIKE AND SHARE HIS PAGE:

https://www.facebook.com/pages/Armstar-The-Future-of-Self-Defense/183021075051536
 
THIS IS A PAGE FROM MY COMICBOOK I AM MAKING WITH CHRIS PIERS,BILLY PINEAPPLES,PETER TANGEN AND PURPLE REIGN.
WHEN WRITING YOU SOMETIMES REALIZE WHAT MOTIVATES YOUR ACTIONS. ALL MY LIFE I HAVE BEEN REALLY EMBARRASSED BY MY SPELLING AND GENERAL GRAMMAR. I UNDERSTAND THE RULES OF WRITING AND CAN PASS STANDARDIZED TESTS BUT WHEN I TYPE MY OWN THOUGHTS THEY SEEM PRETTY JUMBLED. 




AROUND THE AGE OF 17 I WAS DIAGNOSED WITH A MILD FORM OF DYSLEXIA. INSTEAD OF EMBRACING THIS AND LEARNING TO CHANGE OR CONTROL THE PROBLEM I JUST DECIDED TO AVOID WRITING AS MUCH AS POSSIBLE AND TALK TO PEOPLE INSTEAD. I ALWAYS FELT THAT TALKING WAS MY STRONG POINT AND I HAD NO PROBLEMS FOR YEARS. 


 

MY EXPERIENCE AS PHOENIX JONES MAKES NOT WRITING LITERALLY IMPOSSIBLE. I HAVE DECIDED TO ENROLL IN SOME CLASSES TO IMPROVE MY DYSLEXIA. I ENCOURAGE ANYONE TO POINT OF TYPOS AND BAD GRAMMAR AND I WILL WORK TO CHANGE THEM. 



I ALSO WANT TO THANK Purple Reign FOR SUPPORTING ME AND GIVING ME THE NECESSARY SUPPORT TO FEEL COMFORTABLE SHARING THIS PUBLICLY. I ALSO WANNA THANK Midnight Jack FOR HIS LOVE OF DAREDEVIL COMICS AND THE FOLLOWING QUOTE: 
."
"I FIGURE IF A BLIND GUY CAN FIGURE OUT HOW TO FIGHT BAD GUYS THEN YOU CAN FIGURE OUT WITCH, WICH AND WHICH, NOW COME ON WE GOT A JOB TO DO."
 
Picture
WANT TO BE A PART OF THE RAIN CITY SUPERHERO MOVEMENT?!!!  READ BELOW TO FIND OUT HOW. 

Requirements:

You must be at least 18 years of age.

Have a steady form of income. 

Have a Washington state issued ID. An out of state driver license must be accompanied with proof of residence in Washington state and must be switched over by the end of your "rookie" phase.

No felony crimes or violent crimes (if you have a crime pending you will not be accepted till the case is closed or resolved). 

Military, police, or provable martial arts experience (I will test you on this, be accurate with your training level).

First aid and CPR cards are required (we have a person that provides this at a discount and follows strict confidentiality agreements).

You must have a bulletproof vest level 2A or better. This will be provided for your first couple of patrols. you must own one within a month of being excepted. (we have a company that provides these at an extreme discount)

You must not be a journalist or a person going to school for journalism. 
 
YOU MUST BE WILLING TO SUBMIT A FORM FOR BACKGROUND CHECK AS WELL AS SIGN A CONFIDENTIALITY AGREEMENT.



(IF YOU ARE MISSING A BULLETPROOF VEST, CPR CARD, FIRST AID CARD, AND HAVE TO SWITCH YOUR ID OVER THE START UP COST SHOULD BE 135.50. YOU WILL BE GIVEN DIRECT INFORMATION ON HOW TO INQUIRE AND CONTACT THESE COMPANIES NO MONEY WILL BE PASSED THROUGH THE TEAM.)